Da PRO TEC Vinduer i 2010 udviklede deres nye hjemmeside manglede virksomheden en del visuelt præsentationsmateriale. Steff Design blev derfor ansvarlig for hovedsageligt to hovedelementer:

1 – 3D visualisering af vinduestyper

2 – Illustreret oversigt til snit tegninger

3D Visualisering

For at sikre ensartethed i måden PRO TEC præsenterer forskellige typer vinduer og døre har Steff Design leveret visualiseringer og modelleringer af de forskellige typer. Resultatet er et godt overblik, let aflæselige produkter og visuelt ro på siden, der hjælper den besøgende til bedre afkodning af de enkelte produkttyper.

Se eksempel på PRO TEC Vinduers hjemmeside:

Protec Vinduer

2D visualisering

Der findes en lang række variationer af snit når man ser på alle de forskellige vinduer og døre og kombinationer af disse. PRO TEC ønskede derfor en måde at vise hvor snittene er placeret på en måde som er overskuelig for læseren.

Steff Design lavede derfor disse simple visualiseringer af partier bestående af forskellige typer af vinduer og døre delt op i hver deres kategori. Dette sikre læser nemt og hurtigt kan finde den ønskede snittegning, hvad enten det er et udadgående vindue eller en indadgående dør.

Se mere på PRO TEC Vinduers hjemmeside:

Protec Vinduer