Sammen med Pia Würtz Design har vi udviklet en serie af møbler og lamper. Den Italienske design organisation “Promote Design” har udvalg to af disse designs til at blive en del af deres “Design for 2015″ publikation.

Bogen bliver sendt ud til over 1000 journalister, 350 Italienske firmaer og over 5000 firmaer udenfor Italien. Formålet med bogen er at danne et bindeled mellem designeren og producenten for på den måde at promoverer designeren, kreativiteten og nye designs der endnu ikke er i produktion.

Dette er første gang Promote Design går uden for Italiens grænser og dermed har designere med som ikke er fra Italien. Vi er derfor stolte af at være blevet udvalgt til at komme med i bogen.

Du kan læse mere om Promote design her:

Promote Design

Tray

Tray er et lille bord der kan bruges som sofabord eller som sidebord.

Woodstick

Woodstick er en lampe der leger med lyset. Det er muligt at løsne lampeskærmen fra den gennemgående rundstok i træ for på den måde at styre om pæren skal være tæt ved bunden og derved have en bred lyskegle, eller om den skal være tættere toppen så keglen er smallere og der kommer mere lys ud gennem skærmen.